Tésztához:
- 28 dkg liszt
 - 20 dkg margarin
 - 12 dkg cukor
 - 4 tojássárgája
 - 1 mokkáskanál szódabikarbóna
 
Tetejére:
- 4 tojásfehérje
 - 18 dkg cukor
 - 10 dkg kókuszreszelék
 - 1 csomag vaníliás cukor
 - kis üveg baracklekvár
 
A tésztához valókat összegyúrjuk, pihentetjük, kinyújtjuk, és a nagy tepsibe téve a tetejét megkenjük baracklekvárral. A tojásfehérjét habbá verjük, a porcukrot, vaníliás cukrot, kókuszreszeléket beleforgatjuk, majd az így elkészült krémet a süti tetejére kenjük. Lassú tűznél 180°C-on szép rózsaszínűre sütjük.
Nagyon gyorsan elkészíthető, mutatós, kiadós sütemény.
Pálmai Lajosné receptje.










