- 3 tojás
- 28 dkg cukor
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1,5 dl tej
- 1 citrom reszelt héja
- 28 dkg rétesliszt
- 1 evőkanál kakaópor
3 tojássárgáját 28 dkg cukorral, fél csomag sütőporral habosra keverve belerakunk 1 csomag vaníliás cukrot, 1,5 dl tejet, 1 citrom reszelt héját, felváltva 28 dkg réteslisztet, 3 tojásfehérjéből vert kemény habot. A tészta feléből evőkanállal ritkásan kupacokat rakunk a zsíros tepsibe, másik felébe 1 púpos evőkanál kakaóport keverünk. A barna tésztát úgy öntjük a tepsibe, hogy az üres közöket kitöltse, fehér massza mellé mindig barna kerüljön. Úgy sütjük, mint a piskótát. Melegen deszkára borítva kihűtjük. Pogácsaszaggatóval félholdakra vágjuk, tálra rakjuk.