Tészta:
- 20 dkg porcukor
- 2 evőkanál méz
- 4 evőkanál víz
- 7 dkg margarin
- 2 tojás
- 1 csomag őrölt fahéj
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 55-60 dkg liszt
Krém:
- 3 csomag vanília ízű pudingpor
- 3 x 0,5 l tej
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg vaj
A porcukrot a vízzel, a margarinnal összefőzzük gőz fölött. A tűzről levesszük és belekeverjük a tojást, a fahéjat, a szódabikarbónát és a lisztet. Összegyúrjuk és négy cipóra osztjuk. Kinyújtjuk és 180 °C-on, közepes méretű tepsi hátulján megsütjük. A krémhez a pudingokat megfőzzük a szokásos eljárással, majd a porcukros vajat is hozzákeverjük, amikor a puding kihűlt.
Debreceniné Bakos Anita receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!