Tészta:
- 8 tojásfehérje
- 3 dkg cukor
- 5 dkg darált mandula vagy dió
- 8 dkg liszt
Krém :
- 4 deci tej
- 15 dkg cukor
- 1 csomag tejszínes pudingpor
- 2 tojás
- 20 dkg margarin
- 5 dkg darált dió
A fehérjét a cukorral kemény habbá verem majd hozzáadom a dióval elkevert lisztet.Sütőpapiros sütőlapon 180 °C-on megsütöm. Amikor kihűlt 3 egyenlő részre vágom és a következő krémmel megtöltöm. Kérm készítése: A két tojást a pudinggal cukorral a tejbe besűrítem. Amikor kicsit kihűlt hozzáadom a margarinos diót. A kihűlt lapokat a krémmel megkentem A tetejére 1 tojásfehérjét gőz felett 10 dkg cukorral felvertem és a tészta tetejére tettem. Folyékony csokival feldíszítettem.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok
Web Cukrászda mondta
Kedves Bódi Katalin! Nagyon örülünk, hogy tetszik az oldal Önnek! Igyekszünk minél többféle süteményreceptet közzétenni, hogy kedvére válogathasson mindenki! Köszönjük szépen a dicséretet reméljük még sok süteményt készíthet el az oldalunk segítségével! 🙂 Minden jót kívánunk hozzá és jó egészséget!
Bodi katalin mondta
Szép napot!
Nagyon aranyos volt aki ezt az oldalt kitalálta!
Köszönöm szépen neki!! <3
Annak is nagyon örülök hogy egyszerű könnyen elkészithető sütik is találhatók az oldalon.
Külön köszönet az oldal szerkesztőjének aki gondolt a falusi egyszerű nőkre is akik imádnak sütni!!
Maradok tisztelettel:
Egy falusi nő aki imád sütni! 🙂