![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/03/90095071_212697229804096_5687080481418379264_n.jpg)
- 4 egész tojás
- 3 pohár cukor
- 2 kis pohár natúr joghurt
- 4 pohár liszt + 1 sütőpor (ezeket összekeverem)
- 2 vaníliás cukor
- 1 pohár olaj
- 2 pohár eper, tetszőleges nagyságra vágva
A mérce a joghurtos pohár.
Az epret lecsumázzuk, megmossuk, jól lecsepegtetjük, felvágjuk. Robotgéppel kikeverjük a tojásokat a kétféle cukorral. Felváltva hozzákeverjük a joghurtot és az olajat. Apránként hozzákeverjük a lisztet a legkisebb fokozaton. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük és a tetejére rászórjuk az epret. 180°C-os előmelegített sütőben kb. 30-40 percig sütjük. Tűpróbát végzünk.
Bárdi Zsuzsanna receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!