Tészta:
- 7 tojássárgája
- 20 dkg cukor
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 11 evőkanál víz
- 2 evőkanál étolaj
Krém:
- 7 tojásfehérje
- 7-10 evőkanál cukor
- 2 csomag eperízű pudingpor
- 6 dl tej
Díszítés:
- 5 dl habtejszín
A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, olajjal, majd hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet és a kakaót. Megsütjük. A krémhez a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A pudingport a tejjel simára keverjük és felfőzzük. Még forrón összekeverjük a habbal, kicsit főzzük és a tészta tetejére kenjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a teljesen kihűlt tészta tetejére simítjuk.
Molnár Andrea receptje.