Tészta:
- sütünk egy 4 tojásos kakaós piskótát
Krém:
- 2 csomag vaníliaízű pudingpor
- 5 dl tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál cukor
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Hab:
- 2,5 dl Hulala habtejszín
Díszítés:
- színezett vagy sima kókuszreszelék
- esetleg reszelt csokoládé
Sütünk egy 4 tojásos kakaós piskótát, és hagyjuk kihűlni. A krémhez a pudingport a tejben megfőzzük a cukorral és a vaníliás cukorral. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral könnyű habosra kikevert margarint. Az így elkészült krémet a tésztára simítjuk. A tejszínhabot felverjük jó keményre, és rásimítjuk a krém tetejére. Díszíthetjük kókuszreszelékkel vagy reszelt csokival.
Jó étvágyat!
Váradi Gabriella receptje.