Bármilyen más pudinggal és gyümölccsel is nagyon finom! 😉
A piskótához:
- 3 tojás
- 3 evőkanál cukor
- 3 evőkanál liszt
A krémhez:
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 4-5 evőkanál cukor
- 5 dl tej
A krémre:
- 1 üveg magozott meggybefőtt
A tetejére:
- 1 csomag tortazselé
Kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformában sütünk egy 3 tojásos piskótát hagyományos módon, majd félretesszük hűlni. Amíg hűl, megfőzzük a csokipudingot a csomagolásán található leírás alapján. Amikor ez is kihűlt, rásimítjuk a piskótára, majd lecsöpögtetjük a meggybefőttet, és tetszés szerint rápakoljuk a pudingra. Ezután elkészítjük a zselét a tetejére, szintén a tasakon található leírás szerint. Ha kész, fogyasztás előtt hűtőbe tesszük dermedni.
Goldné Tokaji Éva receptje.