Tészta:
- 3 db 5 tojásos piskóta (közepes méretű tepsiben)
Krém:
- 1 liter tej
- 4 csomag csokoládés pudingpor
- ízlés szerint cukor
- 3 × 25 dkg margarin
- esetleg rumaroma
A torta bevonása:
- krémmel vagy tejszínhabbal
Először is kisütjük a piskótákat. Ha ez megvan, nekifoghatunk a krém elkészítésének. A tejben megfőzzük a pudingot az előírásnak megfelelően, ízlés szerinti cukorral. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint, de jó alaposan, legalább 5 percig robotgéppel keverjük. Tehetünk bele egy kis rumaromát is, finomabb lesz tőle a csokikrém. Ha ez kész, megtöltjük a lapokat, majd bevonjuk vele a tortát kívülről is, de tejszínhabbal is díszíthetjük.
Kovácsné Szepesi Ági receptje.