- 30 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 6 tojássárgája
- 1 citrom leve
- 1 kiskanál fahéj
- 3 evőkanál holland kakaópor
- 20 dkg darált dió
- 10 dkg apróra vagdalt étcsokoládé
- 13 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 6 tojásfehérje
A tetejére:
- 10 dkg csokoládé
- 5 dkg margarin
- 1 -2 evőkanál olaj
A tojások sárgáját a cukorral, a margarinnal, a fahéjjal és a citrommal habosra kikeverem. Hozzáadom a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport, végül beleforgatom a tojások csipet sóval felvert habját. Közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsiben 180°C-on megsütöm. A tetejére gőz felett felolvasztott csokoládét simítok.
Domján Mária receptje.