Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál porcukor
- 1/2 csomag sütőpor
- 6 evőkanál liszt
- 1 dl étolaj
- 2 evőkanál kakaópor
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag tejszín ízű pudingpor
- 250 g margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 evőkanál kakaópor
- nescafe
Tojásfehérjét habbá verjük. A tojások sárgát a porcukorral habosra keverjük. Lisztet, sütőport, kakaóport elkeverjük és a masszához adjuk az étolajjal együtt. Végül hozzáadjuk a habot és papírral bélelt 25 x 30 centiméteres tepsiben 180 °C-on megsütjük. A tejben felfőzzük a pudingot és hűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral. A tésztára rákenjük a krém felét. Másik felébe belekeverjük a kakaóport és ízlés szerint nescafet. Ezt rákenjük a fehér krémre. Csokoládéval bevonjuk, lehűtjük majd szeleteljük.
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!