- 1 csomag mirelit leveles tészta
- 1 csomag babapiskóta
- 2 üveg barackbefőtt
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 evőkanál cukor
A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, majd kettévesszük. Egy 23 × 38 cm-es tepsit vajjal kikenünk. A tészta felét kinyújtjuk, kirakjuk szorosan babapiskótával, és kirakjuk barackkal is. A 2 csomag pudingport ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukorral a tejben megfőzzük. Ezután ráöntjük a barackra, és a másik kinyújtott tésztalappal befedjük. Szép pirosra sütjük, kb. 35 perc 190°C-on.
Köszönet a receptért Esek Máriának, Vass Lászlóné készítette el.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!