- 5 dl tej
- 1 csomag pudingpor (legjobb a csokis, de nagyon finom az új rumos puncsból is)
- 1 doboz babapiskóta
- 4-5 evőkanál cukor
- ízlés szerint kevés mazsola
- 1 rumaroma
A pudingport az előírás szerint elkészítjük. Egy mélyebb tálba kevés tejet öntünk, elkeverjük a rumaromával. Ebbe forgatjuk a piskótákat. Egy közepes méretű tálat kirakunk körben ezekkel a piskótákkal úgy, hogy az alját is befedjük. Erre szórunk egy kevés mazsolát, majd ráterítjük a puding felét, befedjük piskótával. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalóink engedik. Kb. 4-5 órára hűtőszekrénybe tesszük. Ha vállalkozó szelleműek vagyunk, ki is boríthatjuk, tortaszerűen szeletelhetjük.