Tészta:
- 40 dkg liszt
- 12 dkg porcukor
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- 1 csomag sütőpor
- kevés tej
Töltelék:
- 1, 5 kg alma
- cukor
- fahéj
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd 3 lapot készítünk. Az egyik lapot megkenjük tojással és megszórjuk vagdalt dióval és megsütjük. 1,5 kg almát tisztítunk, lereszelünk és megdinszteljük. Cukorral és fahéjjal ízesítjük Ha kihűlt az alma megtöltjük a lapokat, hűtőbe tesszük a süteményt és ha megpuhultak a lapok szeleteljük.
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!