- 20 dkg babapiskóta
- 1 pohár forró kakaó
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- ízlés szerint cukor
- 7-7 dl tej
- 20 dkg diós cukor
- fél csomag mazsola
Egy nagyobb jénai vagy műanyag tál alját kirakom szorosan babapiskótával. Meglocsolgatom a forró kakaó felével, rászórom a diós cukor és a mazsola felét. Közben előre elkészítek 1 csomag vanília és 1 csomag csokoládé pudingot, amit fél liter helyett kb. 7-7 dl tejjel készítek és ízlés szerint édesítek. A diós cukorral megszórt babapiskóta egyik felére merőkanállal adagolom az egyik fajta pudingot, a másik felére pedig a másikat. Rá újra babapiskóta, a maradék kakaó, a diós cukor, a mazsola másik fele, s a maradék kétféle puding. Berakom a hűtőbe.
Érdemes este elkészíteni, másnapra megpuhul a babapiskóta, s kockára vágva tálalható.
Farkasné Joó Ibolya receptje.