Sárga piskóta:
- 3 tojás
- 12 dkg cukor
- 6 dkg liszt – ebből piskótát sütünk
Barna piskóta:
- 6 tojás
- 20 dkg cukor
- 2 dkg kakaó
- 13 dkg liszt – ebből is piskótát sütünk
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg cukor – jól kikeverjük
- 2 púpos evőkanál lisztből és
- 2 dl tejből krémet főzünk
Ha kihűlt, a margarinnal összekeverjük, és még 2 dkg kakaót keverünk bele. A kihűlt barna piskótát kettévágjuk. A krémmel megtöltjük a tésztát: barna lap – krém – sárga lap – krém – barna lap. A tetejére is teszünk a krémből, és reszelt csokival vagy színes tortadarával megszórjuk.
Dvorzsákné Varga Erzsébet receptje.