Tészta:
6 tojásból a szokásos módon kakaós piskótát készítünk egy 24 cm átmérőjű tortaformában. Ha kihűlt a tészta egy részét kikanalazzuk, úgy hogy a szélén 1 cm perem maradjon. A kikanalazott tésztát összemorzsoljuk.
Krém:
- 750 g tejszínt felverünk
- 1 csomag vaníliás cukorral
- 1 púpozott evőkanál porcukorral
- 1 csomag habfixálóval, és végül
- hozzáadjuk a kikanalazott és szétmorzsolt tésztát
A tortalapra kenünk egy keveset a krémből. Majd ráhelyezünk 2 db közepes nagyságú félbevágott banánt, melyet előzőleg citromlében megáztattunk. Erre rakunk egy doboz lecsöpögtetett mandarinbefőttet, majd púpozzuk rá a maradék krémet úgy, hogy egy vakondtúráshoz hasonlítson. Kenjük meg vele a torta oldalát is. Végül szitáljunk rá egy kevés kakaóport.
Viktória receptje.