![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2019/02/51116779_2121287337936182_1854398975256297472_n.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2019/02/51148709_2121287381269511_9191457693951328256_n.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2019/02/51304240_2121287307936185_1790408025584959488_n.jpg)
Tészta:
- 249 g Norbi liszt
- fél zacskó sütőpor
- 2 tojás
- 340 ml 1.5% tej
- 80 g margarin
- 1 evőkanál mascarpone
- 1 evőkanár eritrit (édesítőből jóval kevesebb)
- pici só
Krém:
- 1 tasak Update csokis hidegkrémpor
- 175 ml tej
- maradék Mascarpone (250 g)
A muffin hozzávalóit kikeverjük majd 10 percet állni hagyjuk.
Előmelegített 170 °C-os sütőben (légkeveréses), 15-20 perc alatt készre sütjük. 175 ml tejben feloldjuk a csokis hidegkrémport majd simára keverjük. Ha kész, hozzáadjuk a maradék mascarponét majd ezzel is kikeverjük. Végül a kihűlt muffinra kenjük a krémet.
Rigó Barbara receptje.