- 50 dkg túró
- 30 dkg porcukor
- 12,5 dkg (fél) margarin
- 5 tojássárgája
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 csomag zselatin
- 3 dl tej
- 1 csomag gyümölcskocsonya
A túrót a cukrot, a margarint,a tojások sárgáját a vaníliás cukorral és a citromhéjjal kikeverjük. A zselatint a tejjel felfőzzük, és hagyjuk kihűlni. Egy tortaformát vajjal kikenünk. Ha kihűlt a zselatin, a túróval összekeverjük, az előkészített tortaformába töltjük, és hűtőbe tesszük. Elkészítjük a gyümölcskocsonyát, és mikor megkötött a túró, rárakjuk a gyümölcsöt, majd leöntjük a gyümölcskocsonyával.
Nagyon finom és mutatós, ez a család kedvence.
Varga Lászlóné receptje.