A tésztához:
- 6 tojás
- 15 dkg kristálycukor
- 15 dkg liszt
A krémhez:
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg kókuszreszelék
- 3 dl habtejszín
A tésztához a tojásfehérjét a cukorral felverjük, közben a tojássárgát is hozzáadjuk. Ezután a lisztet óvatosan hozzákeverjük. Az így kapott masszát egy kb. 29 × 33 cm-es tepsiben – miután azt kikentük és liszteztük – megsütjük.
A krémhez a pudingport a tejben előírás szerint megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a kihűlt pudinghoz adjuk a kókuszreszelékkel együtt. Ezt a krémet kenjük rá a piskótalapra.
A tejszínhabot felverjük, és a krém tetejére simítjuk.
Czine Zsuzsanna receptje.