Tészta:
- 30 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg túró
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 1 mokkáskanál só
Töltelék:
- 15 dkg főtt, füstölt tarja
- 3 evőkanál krémsajt
- 15 dkg reszelt sajt
A lisztben elkeverem a sütőport, elmorzsolom a margarint, hozzágyúrom a túrót és a sót. A tésztát fél centi vastagra kinyújtom, és kb. 5 × 5 centis kockákra vágom. A töltelékhez az apróra vágott tarját krémsajttal és 4 evőkanál reszelt sajttal keverem össze. Diónyi tölteléket teszek a tészta közepére, átlósan behajtom, a széleit kissé összenyomkodom. Tepsibe rakom, a maradék reszelt sajttal megszórom, és előmelegített sütőben, 20-25 percig sütöm erős lángon.