Tészta:
- 25-30 dkg reszelt trappista sajt
- 40 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 2 dl tejföl
Krém:
- 2 tojássárgája
- 2 evőkanál liszt
- 0,5 dl tej
- 2 dkg margarin
- kevés sajt (a tésztából kihagyhatunk egy kicsit)
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 3 órát pihentetjük. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, pici pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és világosra sütjük. Amíg sül a tészta, elkészítjük a krémet. A tojássárgákat a liszttel és a tejjel gőz felett megfőzzük, és amint kihűlt, a margarinnal habosra keverjük, majd a tésztából kihagyott sajtot belekeverjük. Két-két pogácsát összeragasztunk krémmel, és reszelt sajtba forgatjuk.
Egy napig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon.