- 1-1 csomag málnaízű és trópusigyümölcs-ízű gyümölcskocsonyapor
- 6 kivi
- 1 kis üveg magozott meggybefőtt
Először a trópusi ízesítésű kocsonyához felforralunk 3 dl vizet, majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kocsonyaport, és oldódásig kevergetjük. Egy hideg vízzel kiöblített fenyőformába vagy más figurás tortaformába beleöntjük. Belerakjuk a meghámozott, kis kockákra vágott kivit a langyosra hűlt, de még meg nem szilárdult kocsonyába, és teljes szilárdulásig hűtőbe tesszük. Utána a málnás kocsonyát is elkészítjük, de a víz helyett meggylével, amit vízzel egészítünk ki 3 dl-re. A piros kocsonyát az előző (zöld színű) tetejére öntjük, belerakjuk a kimagozott meggyszemeket, és több órán át hűtőben dermesztjük. Tálalás előtt a formát meleg vízbe állítjuk, majd a kocsonyát egy tálcára borítjuk.