Mézes lapok:
- 1 tojás
- 3 dkg zsír
- 3 evőkanál tej
- 3 evőkanál méz
- 15 dkg cukor
- 40 dkg liszt
- 1/2 csomag fahéj
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
A tojást, a zsírt, a tejet, a mézet és a cukrot gőz felett keverünk, majd hozzáadjuk a lisztet, a fahéjat és a szódabikarbónát. 3 lapot sütünk.
Piskóta:
- 6 tojásból piskótát sütünk, és félbevágjuk
Krém:
- 1/2 liter tej
- 2 csomag vanília pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
A pudingport a tejjel megfőzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha a puding kihűlt, a kettőt összekeverjük. A lapokat a piskótával felváltva megtöltjük a krémmel, majd csokimázzal bevonjuk a tetejét.
Mészáros Jánosné receptje.