Tészta:
- 8 tojás
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- 6 dkg sütőpor
Krém:
- 250 dkg mascarpone
- 250 dkg kikavart túró
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg kókusz liszt
Tetejére:
- kókuszliszt
A tojásokat a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a többi anyagot majd óvatosan összedolgozzuk és kivajazott lisztezett tepsibe öntjük. Körülbelül 20 percig sütjük 180 °C-on. Mikor kisült, egy vizes asztalterítőbe csavarjuk és hagyjuk állni. A krémhez a hozzávalókat jól összedolgozzuk és a piskótára kenjük, végül a tetejére. Kókuszliszttel megszórjuk és ízlés szerint díszítjük.
Beatá Cerneschi receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!