Tészta:
- 25 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 2 tojás
- 1 evőkanál méz
- 40 dkg liszt
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- kevés tej
Gyúrjuk egybe alaposan az összes hozzávalót, majd süssünk belőle 3 lapot. A lapokat a következő krémmel kenjük meg.
Krém:
- 1 liter tej
- 8 evőkanál liszt
- 20 dkg margarin
- 35 dkg cukor
- kakaópor
- 1/2 citrom leve és reszelt héja
A tejben főzzünk meg 8 evőkanál lisztet. Ha kihűlt, vegyítsük össze 20 dkg margarin és 35 dkg cukor habosra vert keverékével. Az így elkészített krémet osszuk kétfelé. Az egyik felébe tegyünk kakaót, a másikba pedig keverjük 1/2 citrom levét és lereszelt héját. Ezekkel kenjük meg az előbb elkészített lapokat. A tetejére csokimáz kerül.
Csokimáz:
- 30 dkg cukor
- 3 evőkanál víz
- 3 evőkanál kakaópor
- kevés vaj
Forraljunk össze 30 dkg cukrot, 3 evőkanál vizet, 3 evőkanál kakaót és egy kis vajat. Ezzel díszítsük a süti tetejét.