A tésztához:
- 30 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 2 tojás
- 0,5 dl étolaj
- 1 pohár joghurt vagy kefir
- csipet só
- 2 evőkanál cukor
- 24 szem málna
A mázhoz:
- 20 dkg porcukor
- málnalé
- citromfű
A sütőport a lisztbe elkeverem. A többi hozzávalót a cukorral kikeverem, majd hozzáadom a lisztet. A muffin formába egy kis kanállal teszek a tésztából és egy málnaszemet is beleteszek. Majd újra massza és 180°C-os sütőbe megsütöm. A porcukort a málnalével kicsit melegítem és a muffin-ok tetejét beleforgatom. Málnával és citromfűvel díszítettem.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok