- 7 tojás
- 7 evőkanál cukor
- 7 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 5 dl Hulala habtejszín
- 2 tábla étcsokoládé bevonó
- 5 dkg margarin
- 1 csomag zselatin fix
- 2 tubus sűrített tej
A 7 tojásból a szokott módon kakaós piskótát sütünk. A tejszínt kemény habbá verjük, a sűrített tejet folyamatos keverés mellett kicsit felmelegítjük és a zselatin fixet belekeverjük. Az étcsokit a margarinnal felolvasztjuk gőz felett. A piskótát hosszában félbevágjuk, a fele krémet az alsó lapra kenni, rácsorgatni a csokit úgy hogy belepje a krémet, de annyit hagyni kell belőle hogy a végén a sütemény tetejét be tudjuk vonni. Ezután rákenem a maradék krémet, ráhelyezem a másik lapot és bevonom a maradék csokival. Néhány órára hűtőbe teszem fogyasztás előtt.
Nagyon finom!
Heni receptje.