Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál porcukor
- 1 dl étolaj
- 6 evőkanál liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 5 dl tej
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 1 evőkanál kakaópor
Máz:
- olvasztott csokoládé
6 tojássárgát, 6 evőkanál porcukorral kikeverünk, majd hozzáadunk 1 dl étolajat, 6 evőkanál lisztet, fél csomag sütőport, 2 evőkanál kakaóport és a 6 tojás keményre felvert habját. A tésztát megsütjük.
A krémhez 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral kikeverünk. 5 dl tejben felfőzünk 2 csomag tejszínízű pudingport. A tejszínes és a vajas krémet összekeverjük, kétfelé vesszük, az egyik felébe 1 evőkanál kakaóport, a másik felébe 1 evőkanál darált kávét keverünk. A tészta tetejére először a fehér, majd a barna krém kerül. A krém tetejére csokimázat teszünk.
Rendkívül mutatós, finom és nem utolsósorban egyszerűen elkészíthető sütemény.