Tészta:
- 6 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 6 evőkanál cukor
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 dl olaj
Krém:
- 25 dkg margarin
- 12 dkg porcukor
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 5 dl tej
A tésztához valókat jól kikeverem, piskótát sütök belőle – én sütőpapírt szoktam a tepsibe tenni, s nem ragad le a tészta. A krémhez a pudingport a tejjel megfőzöm, közben a margarint a porcukorral habosra keverem. Ha kihűlt a puding, összekeverem a két masszát. Kettéosztom, s a krém egyik felébe kakaóport keverek. Rákenem a tésztára a fehér krémet, erre pedig a kakaósat. A tetejére csokit reszelek vagy csokimázat készítek rá.
Szirmainé Kovács Mária receptje.