Tészta:
- 8 tojásos rizslisztes piskótát sütünk, majd kihűtjük.
 
Krém:
- 4 kicsi natúr joghurt ( 175 gr / db )
 - 4 vaníliás cukor
 - 10 dkg cukor
 - 0,5 csomag étkezési zselatin ( Lucullus )
 - 0,5 l tejszín ( Meggle )
 - 0,5 kg málna
 
Először is, a natúr joghurtokat beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és a zselatint, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a cukor el nem olvad.Amikor kész, félretesszük, és teljesen kihűtjük.A tejszínt kemény habbá verjük, majd a kihűlt joghurtos krémmel összekeverjük. Végül óvatosan hozzákeverem a gyümölcsöket, vigyázva, nehogy szétmenjenek, és levet eresszenek.A kihűlt piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel,befedjük a másik lappal. Tetejére is hagytam a krémből, tettem rá egy kis olvasztott csokoládét .
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!











