Tészta:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg zsír
- 8 dkg cukor
- 1 csomag szalalkáli
- 2 tojás
Krém:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 8 dl tej
- 25 dkg margarin
- 15 dkg cukor
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és öt-hat egyenlő részre felvágjuk. Egyenként a sütő hátlapjára vékonyra nyújtva megsütjük. A pudingot megfőzzük, hagyjuk kihűlni. A margarint cukorral kikeverjük. Ha kihűlt a puding, a kikavart margarinnal összekeverjük. Ha kihűlt a tészta megkenjük a vajas pudinggal. A tetejére is pudingos krémet kenünk, majd villával hullámos csíkokat húzunk rá. 6-8 óráig állni hagyjuk, addigra megpuhul a tészta.
Jó étvágyat!
Kis Eleonóra receptje.