![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/02/10704389_845003268866559_2766588751431797626_o.jpg)
A tésztához:
- 4 tojássárga
- 8 evőkanál liszt
- 6 evőkanál cukor
- 4 evőkanál olaj
- 1 tasak vaníliás cukor
- 1,5 tasak sütőpor
- 2 dl kávé
- 10 dkg darált dió
A tetejére:
- 8 evőkanál porcukor
- 4 tojásfehérje
Kikeverem a tojássárgát, olajat és cukrot, utána beleadagolom a kávét, folyton kevergetve, majd a sütőporos liszt és a darált dió is mehet bele.
A masszát átdolgozva, egy sütőpapírral borított tepsibe simítom és közepes hőfokon (180 ° C) sütöm 25-30 percet, majd tűpróbával ellenőrzöm.
Közben felverem a fehérjét cukorral és a megsült tésztára halmozom, így szárítva míg színt kap.
Juhászné Ildikó receptje a facebook profiljáról, ahol rengeteg, gyönyörűen elkészített süti receptjét találjátok meg!
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!