- 5 ostyalap
- 50 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 1 tubus (170 g) sűrített tej
- 15 dkg durvára vágott dió
A cukrot felolvasztjuk, hozzákeverjük a margarint és a sűrített tejet. Csomómentesre lassú tűznél felfőzzük és belekeverjük a diót is. A lapokat megtöltjük. Pár óra múlva szeletelhető. Egy nehezékkel lenyomattam.
Vass Lászlóné receptje.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!
Irénke Csókásné mondta
Szia Editke!
Meddig áll el a grillázs becsomagolva? Karácsonyra szeretnék a gyerekeknek Amerikába küldeni ebből a csodából. Tudnál ajánlani még sokáig elálló sütiket?
Vass Lászlóné mondta
Kedves Irénke!
Két hétig biztosan eláll.
Van még pár karácsonyi sütim, ami 2-3 hétig is eláll, pl. a Keleti csemege, a Búbos puszedli, a Csillagpiramis, a Mézes puszedli és a Diós kocka.
Üdvözöllek: Edit