Tészta:
- 30 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 4 tojássárgája
- 10 evőkanál víz
- 10 dkg darált dió
- 1 csomag sütőpor
- 10 tojás keményre vert habja
Krém:
- 3 dl tejet
- 3 evőkanál liszttel sűrűre főzünk, kihűtjük
- 3 tojássárgáját
- 20 dkg porcukorral
- 1 csomag vaníliás cukorral
- 25 dkg margarinnal simára keverünk, a kettőt összedolgozzuk
Máz:
- 3 tojásfehérjét
- 15 dkg kristálycukorral gőz fölött simára verünk
A tészta hozzávalóit összekeverjük, és közepes tűzön kisütjük. Ha kihűlt, a krémet a tészta tetejére kenjük, a mázat pedig a krém tetejére simítjuk.