Tészta:
- 4 db 26 cm-es sárga piskótalap
Krém:
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 6-7 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag zselatinfix
- kevés porcukor
- 1-2 citrom reszelt héja és leve
- sárga ételfesték
A pudingport megfőzzük 6-7 dl tejjel és ízlés szerinti cukorral. A tejszínt felverjük a zselatinfixszel és porcukorral. Ha kihűlt a puding, hozzáadjuk a tejszínhabot (keveset tegyünk félre a díszítéshez), a citrom héját és levét, valamint egy kis sárga ételfestéket. Megtöltjük a lapokat, kívülről is bevonjuk a krémmel, majd tejszínhabrózsákkal, citromcikkekkel és olvasztott csokoládéval díszítjük.
Lévai Györgyné receptje.