A tésztához:
- 12 dkg margarin
- 50 dkg búzadara
- 2 citrom leve és reszelt héja
- 2 pohár natúr joghurt
- 4 tojás
- 20 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
A tetejére:
- 1 csomag vaníliás puding
- 1 citrom leve
- 15 dkg cukor
- 1,5 dl víz
A búzadara és a sütőpor kivételével a többi hozzávalót habosra simára kikeverem és hozzáadom a búzadarás sütőport. Elkeverem és sütőpapiros sütőlapon kb. 180 °C-on szép aranybarnára megsütöm. Amíg sül elkészítem rá az öntetet. A citromot a vízzel cukorral felforraljuk, majd lehűtöm és amikor a tészta kisült, még melegen ráfolyatom a tetejére. A tetejére 1 csomag vaníliás pudingot felfőzök és melegen ráteszem a tészta tetejére, végül kókuszreszelékkel megszórom.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok