Tészta:
- 2 tojás
- 9 dkg cukor
- 9 dkg liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
Krém:
- 4 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 15 dkg barackbefőtt
Díszítés:
- 1 csomag tejszínízű habpor
- 1,5 dl tej
- 6 dkg barackbefőtt
A tojássárgáját az 1/3 rész cukorral és a vaníliás cukorral kihabosítjuk. A fehérjét a maradék cukorral habbá verjük. A tojáshabot elkeverjük a sárgájával, majd beleszitáljuk a lisztet, és összekeverjük. Sütőpapírra vékony lapot kenünk, és 160°C-on megsütjük. A pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot készítünk, a barackot belevagdaljuk, és a krémet a tésztára öntjük. Hűtőben dermesztjük. A tejből és a habporból habot készítünk, feldíszítjük a szeleteket, és barackot helyezünk rá.