A tésztához:
- 8 dkg porcukor
- 2 tojássárgája
- 2 evőkanál méz
- 3 evőkanál tej
- 2 dkg margarin
A fenti anyagokat gőz felett felfőzzük, s ha már forró, beleteszünk 2 mokkáskanál szódabikarbónát, majd sűrűre főzzük. A tűzről levéve, hozzákeverünk 25 dkg lisztet. Ha kihűlt a tészta, akkor sodorjuk, majd 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez:
- 3 csomag puncsízű pudingpor
- 7 dl tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 db rumaroma
A krémhez 3 csomag puncs pudingport felfőzünk 7 dl tejben. 25 dkg margarint, 25 dkg porcukorral kikeverünk, és ha a puding kihűlt, a két krémet összekeverjük. Egy rumaromát öntünk bele. Az egyik lapot megkenjük a krémmel, rárakjuk a babapiskótát. A piskótára rákenjük a többi krémet, és a lapot rátesszük. A tetejére csokoládémázat öntünk.