Tészta:
- 3 tojás
- 1 evőkanál víz
- 3 evőkanál olaj
- 6 evőkanál cukor
- 5 evőkanál liszt
- 1 evőkanál neszkávé
- 1/2 csomag sütőpor
A hozzávalókat összekeverjük és egy 20 cm-es szilikon (vagy bármilyen mikrózható) tortaformában mikróban 5-6 percig sütjük. Az idő attól függ, hogy a mikró teljesítménye milyen – amikor nem ragad a tűre, jó (ha túl sokáig sütjük, kemény lesz).
Krém:
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 tojás
- 2 evőkanál neszkávé
A krém hozzávalóit géppel kikeverjük. A kihűlt tortát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. A tetejét, oldalát is bevonjuk, és már kész is! 😉
Szatmári Gyuláné receptje.