- 8 tojásból piskóta
- 1 csomag szeletelt mandula
- méz
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 5-6 evőkanál cukor
- 5 dl habtejszín
- 2 csomag habfixáló
8 tojásból piskótát sütünk úgy, hogy sütés előtt 1 csomag szeletelt mandulával meghintjük a tetejét. Ha kisült, azonnal megkenjük a tetejét mézzel. A krém elkészítéséhez 2 csomag vaníliás pudingport 5 dl tejben, 5-6 evőkanál cukorral megfőzünk, és teljesen kihűtjük. Egy külön tálban 5 dl tejszínt 2 csomag habfixálóval keményre felverünk, majd a kihűlt pudinggal sima krémmé keverjük. A kész krémmel megkenjük a piskóta tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kusztor Erzsi receptje.