Tészta:
- 30 dkg liszt
- 21 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tojássárgája
- 1 evőkanál víz
Krém:
- 5 dl tej
- 1 csomag tejszínízű pudingpor
- 4 evőkanál kristálycukor
Díszítés:
- málna
A lisztben elmorzsoljuk a margarint. Hozzáadjuk a többi anyagot, rövid idő alatt tésztát gyúrunk. 20 percig hűtőben pihentetjük. Kosárformákba nyomkodjuk (legjobb kis golyócskákat nyomkodni a formába, ügyelni kell, hogy az alja vékony legyen, mert különben szinte egy síkban lesz a tetejével, mire kisül, nem kell kikenni a formát!). Előmelegített sütőben 180°C-on aranysárgára sütjük. A pudingot előírás szerint elkészítjük, a kosárkákba töltjük, tetejére málnaszemet teszünk.