Tészta:
- 25 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 5 dkg cukor
- 1-2 evőkanál tej
- 1 tojássárgája
- 10 dkg finomra vagdalt tepertő
- 5 dkg vaj
- néhány csepp citromlé
Töltelék:
- 2 tojássárgája
- 15 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- néhány csepp rum és citromlé
- 25 dkg darált dió
- 1 késhegynyi sütőpor
- 2 tojásfehérjéből hab
Tésztát gyúrunk, melyet vékonyra kinyújtunk, a töltelékkel megkenünk, majd összesodorjuk, tojással megecsetezzük és tepsire téve középerős tűznél kb. 40 percig sütjük. A töltelékhez a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd a többi anyagokat, legvégül a tojáshabot adjuk hozzá.