- 4 tojás
- édesítő (ízlés szerint)
- 10 dkg kókusz liszt
- 2 evőkanál Norbis liszt
- fahéj
- szegfűszeg
- 2 kiskanál sütőpor
- 2-3 evőkanál tejföl
- 1/2 dl tej
- 2 közepes alma reszelve
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához hozzátesszük az édesítőszert, majd a tejfölt. A liszthez a fahéjat, a szegfűszeget, a sütőport és mehet a tojásos masszához. Jól kikeverjük és hozzátesszük a reszelt almát. Ha nagyon szárazt akkor öntsünk hozzá tejet. Végül a tojások felvert habját is hozzákeverjük. Egy 20 x 20 cm-es sütőpapíros tepsibe öntjük és 160 °C-on körülbelül 35-40 percig sütjük. Tűpróba!
Bezerédi Tímea receptje.