- 25 dkg mascarpone krémsajt
- 1 csomag karamellás, vagy csokoládés pudingpor
- 5 dl tej
- 4 evőkanál cukor (ízlés szerint)
- 1 csomag babapiskóta
- kakaópor
A piskóta áztatásához:
- 2-2,5 dl feketekávé (én 3 az 1-ben kávét használtam)
- 1 dl tej
- 2 evőkanál cukor
A pudingot felfőzzük a szokásos módon, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor belekeverjük a mascarponét, és habosra keverjük. Egy tál vagy jénai aljára rakunk egy sor kávéban megforgatott piskótát (nem kell eláztatni, csak épp átforgatjuk a kávés tejben), majd rásimítjuk a krém felét. Szitálunk rá kakaóport, majd újból áztatott piskóta jön, erre a krém másik fele, majd ennek a tetejére is szitálunk kakaóport. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy átpuhuljon.
Farkasné Joó Ibolya receptje.