- 3 tojás
 - 3 evőkanál liszt (vagy 5 dkg no carb sütőmix)
 - 3 evőkanál kristálycukor ( vagy 1 evőkanál DW 1:4 édesítő)
 
Krém:
- 2,5 dl cukrozatlan habtejszín
 - 3 evőkanál porcukor (vagy 1 evőkanál DW 1:4 édesítő)
 - 5 g zselatin+ 4 evőkanál hideg víz
 - 150 g natur joghurt
 - málna, amit most nem mértem, de kb. 30-40 dkg lehetett
 
A tojásokat a cukorral felvertem és több részletben belekevertem a lisztet. Gázsütő 4-5 fokozat 15 perc. A tejszínt a cukorral felvertem és hozzáadtam a joghurtot is. A zselatint a hideg vízben feloldottam majd meglangyosítottam. Amikor egy picit láttam,hogy sűrűsödik hozzákevertem a joghurtos tejszínből 3 evőkanálnyit. Ezt tettem a többi tejszínhez és habverővel simára kevertem.
A málnából tettem félre a díszítéshez a többit óvatosan a tejszínhez adtam. A kihűlt piskótát hosszában kettévágtam. A két piskótalap közé halmoztam a málnás tejszínt. A tetejét is megkentem vékonyan a krémmel   és a málnaszemekkel díszítettem. Pár órára hűtőbe tettem, hogy a zselatin el tudja végezni a munkáját!8 szeletre vágtam.
Piroskonyha receptje.
Látogassátok meg a Süssünk-főzzünk együtt, oldalt, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!











