- 2 db kerek gyümölcstorta alap
- 1 csomag Alsa gyümölcskocsonyapor
- 2 csomag tejszínhabpor
- tej
- 2 evőkanál porcukor
- 2 dl tejföl
A gyümölcskocsonya port a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük, kihűtjük. Hideg legyen, de ne teljesen dermedt. A 2 csomag tejszínhab port szintén a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük, habbá verjük. Hozzákeverjük a 2 evőkanál porcukrot, és 1 pohár tejfölt. A lehűtött gyümölcskocsonyát jól elkeverjük a tejszínhabbal (ha kell, még betesszük a hűtőbe kicsit dermedni), majd elfelezzük és a tésztákra tesszük. A hab tetejére gyümölcsöt rakunk és leöntjük zselatinnal.
Célszerű ha olyan ízű gyümölcskocsonyaport vásárolunk, amilyen gyümölcsöt szeretnénk a tortára rakni.
Gyenis Mónika receptje.