

Piskóta:
- 25 dkg liszt
 - 25 dkg cukor
 - 5 tojás
 - 0, 8 dl tej
 - 0, 8 dl olaj
 - kevés sütőpor
 
Krém:
- 3 dl tejszín
 - 3 evőkanál házi őszibarack lekvár
 - őszibarack
 
Először felvertem habbá a tojásfehérjét. Majd a tojássárgákat elkevertem a cukorral, hozzáadtam a tejet és az olajat. Következett a sütőporos liszt, egynemű tésztává kevertem, majd hozzáforgattam a felvert habot.
3 dl jól lehűtött tejszínt felvertem, hozzá kevertem 3 evőkanál házi őszibarack lekvárt és apróra vágott őszibarackot. Ezzel a krémmel megtöltöttem és feltekertem a piskótát. 
Kisnémet Tímea receptje az Édes Élet oldalról.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!










