Tészta:
- 5 tojásból piskóta
Krém:
- 4 pohár barackos joghurt
- 3 evőkanál cukor
- 3 csomag vaníliás cukor – ezt elkeverjük
- 25 g (1 tasak) étkezési zselatint kis lángon
- 1,5 dl tejben feloldunk, majd langyosra hűtjük
- 500 ml tejszínt (Hulala) kemény habbá verünk, és beleforgatjuk a joghurtos krémbe
A tetejére:
- tejszínhab
- sárga ételszínező
- színezett kókuszreszelék
Az elkészült tejszínes, joghurtos krémhez hozzákeverjük a langyosra hűtött zselatint és a megmosott, kockára vágott barackot (1/2 kg). Ezt a tölteléket rákenjük a piskótára. A tetejére pár csepp sárga ételszínezővel színesített tejszínhabot teszünk, amit megszórunk színesített kókuszreszelékkel.
Jó étvágyat!
Váradi Gabriella receptje.