Tészta:
- 40 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 1 tojás
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 2 dl tejföl
Krém:
- 3 × 3 dl tej
- 3 × 3 evőkanál cukor
- 3 × 5 dkg margarin
- 1-1-1 csomag csokoládés, vaníliás és puncsízű pudingpor
Máz:
- olvasztott csokoládé
A tésztához összedolgozzuk az anyagokat, majd 4 lapot sütünk (35 × 30 cm). A krémhez a pudingokat külön-külön felfőzzük a cukros tejben, majd melegen beletesszük a margarint és elkeverjük. A lapokat tetszés szerinti sorrendben megtöltjük a még meleg, színes krémekkel. Ha kihűlt, bevonjuk csokival és hűtőbe tesszük. Pár óra múlva már szeletelhetjük is.
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!